HP inaugura el primer centre Prints&Friends dels 24 previstos en dos anys


  • Comparteix:

Seu d'HP a Sant Cugat

Seu d'HP a Sant Cugat

L'empresa Hewlett-Packard (HP), amb seu a Sant Cugat, ha inaugurat la primera botiga HP Prints&Friends a Cornellà de Llobregat. Aquest centre permet a usuaris i pimes elaborar qualsevol producte creatiu de forma instantània. Aquest és el primer centre dels 24 que la multinacional vol inaugurar a l'Estat espanyol.

Aquest concepte de botiga, únic a Europa, ofereix més de 10.000 productes fotogràfics i fins a 2.000 reprogràfics com impressió de fotografies en 16 mides diferents, pòsters, tríptics i díptics, i calendaris, entre d'altres.

El centre s'ubica a El Corte Inglés de Cornellà de Llobregat. Es preveu l'obertura de 24 botigues més entre el 2012 i el 2013 en ciutats com València, Bilbao i Lleó, fet que suposarà una inversió total de 3,75 milions d'euros.

L'empresa ha destacat que aquest projecte, juntament amb el centre I+D de Sant Cugat i la inauguració del primer HP Store al desembre, demostren la seva aposta per créixer i invertir a l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.