El comitè d'empresa de Sharp demana un complement salarial de fins al 90% per als treballadors afectats per l'ERO


Temes relacionats

Primers moviments dels treballadors de Sharp en resposta al nou ERO (10/mar/11)


  • Comparteix:

El comitè d'empresa ha presentat nou punts per millorar les condicions dels treballadors

El comitè d'empresa ha presentat nou punts per millorar les condicions dels treballadors

El comitè d'empresa de Sharp demana un complement de fins al 90% del salari per als treballadors sotmesos a l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) i que no se superin els 80 dies en aquest període de regulació. Ho han anunciat aquest dijous els representants sindicals de la companyia en una reunió amb la direcció de l'empresa, on han proposat nou punts de millora sobre l'ERO.

Reduir els dies de regulació dels treballadors, disposar d'un complement salarial durant el període d'ERO i aconseguir una comissió de seguiment de l'expedient que sigui representativa. Aquestes són les principals mesures que demana el comitè d'empresa de Sharp amb l'objectiu de millorar les condicions d'aplicació de l'expedient, que afectaria 280 treballadros durant cinc mesos i mig.

Ho ha explicat el president del comitè d'empresa, Eduard Pomar, en declaracions a Cugat.cat.

Eduard Pomar

Volem reduir els dies de regulació i complementar a nivell salarial el que els treballadors deixen d'ingressar quan estan en període de regulació.



La plataforma presentada també demana equitat en la regulació i que l'empresa presenti un pla industrial de futur que garanteixi la continuïtat de la planta i de les línies de producció. La setmana vinent, se celebrarà una reunió per discutir i negociar sobre tots els punts que ha anunciat el comitè d'empresa en la reunió d'aquest dijous. Està previst que l'ERO finalitzi el setembre d'aquest any.

Per una altra banda, el comitè d'empresa no té cap informació sobre la situació de les plantes de Sharp al Japó i desconeix fins a quin punt el tsunami pot afectar la seu santcugatenca.



  • Comparteix:

COMENTARIS

El complement salarial que demana el Comitè d'Empresa és del 90% i no del 80% com apareix a la notícia.

Eduard Pomar Pérez. Enviat el 17/mar/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.