Inici de les aturades al servei d'atenció al client d'HP pel trasllat a Sant Cugat


  • Comparteix:

HP vol traslladar el servei a Sant Cugat

HP vol traslladar el servei a Sant Cugat

La UGT convoca per aquesta setmana diverses aturades parcials dels serveis d'atenció al client, d'atenció a oficines i de gestió administrativa de Hewlett-Packard (HP). La protesta sorgeix perquè la direcció d'HP ha decidit traslladar-ne les plantilles - uns 500 treballadors - fins a Sant Cugat, on l'empresa té les oficines 'sense compensar d'una manera adequada l'afectació econòmica i de temps', segons el sindicat. Les aturades s'inicien avui, quan els treballadors dels tres torns estan cridats a parar durant una hora per concentrar-se.

Aquest servei depèn de tres empreses del grup HP que estan localitzades en un edifici del carrer Ausiàs March de Barcelona. La plantilla s'ha de traslladar a Sant Cugat amb 'unes propostes de compensació molt per sota dels mínims acceptables', segons la UGT.

Durant aquest dilluns i dimecres vinent, les aturades es desenvoluparan durant una hora de cadascun dels torns previstos per concentrar-se davant les portes de la seu de Barcelona. El divendres vinent, l'aturada s'allargarà dues hores, de dues a quatre de la tarda.

El dilluns 28 de març, coincidint amb el trasllat del primer contingent de treballadors a Sant Cugat, la vaga serà de 24 hores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.