Treballadors de Sharp denuncien davant del Parlament 'el pitjor moment de la història' de la planta


  • Comparteix:

Els sindicats de Sharp s'han concentrat aquest dimecres al matí davant del Parlament de Catalunya contra la situació actual de la factoria, que encara un ERO que afectarà 281 treballadors durant cinc mesos. El president del comitè d'empresa de la planta santcugatenca, Eduard Pomar, ha assegurat que estan vivint 'el pitjor moment' des que la multinacional es va instal·lar a la ciutat. La protesta ha comptat amb una setantena de treballadors, segons el comitè.

Les negociacions entre la direcció de Sharp i el comitè d'empresa estan encallades, després que les condicions que van proposar les agrupacions sindicals fossin rebutjades. Aquesta ha estat la reivindicació que UGT, CCOO, CGT i USOC han denunciat davant del Parlament. Eduard Pomar ha explicat la situació actual de la planta de Sharp a la ciutat.

Eduard Pomar

Aquest dimarts vam tenir una reunió i vam sortir molt decebuts. L'empresa no vol negociar les condicions de l'ERO.



El comitè ha intentat negociar amb la direcció la reducció dels dies de regulació per treballador dels 135 que planteja l'empresa als 80 que proposa els sindicats i la complementació salarial del 90% en els dies regulats. L'ERO que planteja la direcció de la companyia afectarà 281 empleats durant cinc mesos. Pomar creu que, ara mateix, la planta està vivint 'el pitjor moment' des que és a la ciutat.

Eduard Pomar

La plantilla i la producció de treball estan disminuint... És el pitjor moment de la planta santcugatenca.




Dilluns vinent, direcció i comitè es tornaran a reunir per intentar obrir, per últim cop, la negociació i arribar a algun acord. En cas contrari, la Generalitat decidirà les condicions de l'ERO.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.