Principi d'acord per l'ERO de Sharp, a l'espera de la ratificació dels treballadors


  • Comparteix:

Els punts de l'acord es coneixeran aquest dimarts

Els punts de l'acord es coneixeran aquest dimarts

El comitè d'empresa de Sharp i la direcció de la multinacional han arribat a un principi d'acord sobre l'ERO que afecta la planta de la ciutat a l'espera que aquest dimecres l'aprovin els treballadors. El president del comitè d'empresa, Eduard Pomar, es mostra satisfet per la resolució i assegura que la majoria de punts que reclamaven s'han acceptat. Aquesta era l'última opció d'arribar a un consens, abans que la Generalitat determinés el contingut de l'expedient.

El president del comitè d'empresa, Eduard Pomar, no ha volgut especificar quins són els acords a què s'ha arribat perquè abans els ha de comunicar a la resta de treballadors. No obstant això, ha confirmat a Cugat.cat que finalment hi ha hagut consens.

Eduard Pomar

L'empresa havia de flexibilitzar la seva posició. Dins de les possibilitats, aquest era el millor acord possible que com a comitè podíem tenir.


Pomar ha destacat que, després de cinc hores de negociació, l'empresa ha cedit posicions i ha acceptat la majoria dels punts que plantejava el comitè. Altres punts s'han hagut de modificar, tot i que s'ha mantingut un posicionament favorable per als treballadors, segons el comitè d'empresa.

Aquest dimarts, es comunicarà en assemblea a la resta de treballadors els punts consensuats i dimecres es duran a terme votacions per ratificar l'acord. Aquesta era l'única opció per tancar les negociacions entre comitè i direcció, abans que la Generalitat hi intervingués.

L'ERO preveu afectar 281 treballadors durant cinc mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.