Sant Cugat Empresarial i Cecot valoren l'arribada d'Accenture Analytics


Temes relacionats

Sant Cugat acull l'Accenture Analytics, el primer centre d'anàlisi predictiva de dades de l'Estat ( 7/abr/11)


  • Comparteix:

Frederic Boix als estudis de Cugat.cat

Frederic Boix als estudis de Cugat.cat

El president de l'associació Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, ha qualificat de 'magnífica notícia' la implantació d'Accenture Analytics perquè aporta 'valor afegit' al municipi i al teixit empresarial de Sant Cugat i del Vallès. El secretari general de la patronal Cecot, David Garrofé, ha destacat que l'arribada d'aquesta empresa pot generar un 'efecte crida' molt important per a d'altres multinacionals.

Boix ha subratllat que Accenture representa el tipus d'empresa innovadora i moderna i que pot ajudar les empreses de l'entorn. En aquest sentit, creu que l'arribada d'aquest tipus d'empresa és la clau per sortir de la crisi.


Frederic Boix

Jo diria que aquestes empreses són el bon camí per sortir de la crisi perquè són empreses que aporten un valor afegit i una diferenciació.


Boix ha descatat que l'arribada d'Accenture segueix el camí ja iniciat per d'altres empreses innovadores com Grífols, Laboratoris Esteve i Bureau Veritas.

Des de la Cecot, el seu secretari general, David Garrofé, ha dit que notícies com aquesta donen 'moral' i ha assegurat que les grans corporacions confien en la ciutat i en el que aquesta pot oferir. Per això, creu que la implantació d'Accenture Analytics pot generar un efecte crida.

David Garrofé

La gent triarà el destí professional en funció de la ciutat i Sant Cugat i l'àrea metropolitana són una plaça molt atractiva que pot generar un efecte crida






Accenture Analytics ha inaugurat aquest dimecres les seves instal·lacions ubicades al polígon de Can Sant Joan.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.