Innovació i coneixement se citen a EsadeCreapolis


  • Comparteix:

Estudiants del Master in Business Administration (MBA) d'Esade i empreses de l'àmbit científic i tecnològic s'han trobat aquest dijous per compartir projectes. La trobada 'Innovation Speed Dating' té com a objectiu establir sinergies que obrin possibles vies de treball en un futur.

L'acte ha ofert la possibilitat, per tercer any consecutiu, de reunir en una mateixa sala el talent gestor i la creació científica i tecnològica, i l'esperit emprenedor d'ambdues parts. EsadeCreapolis pretén crear, amb aquesta mena d'esdeveniments, maneres de tirar endavant un potencial que pot esdevenir innovació. Jordi Vinaixa és el director acadèmic de l'Escola Entrepreneurship Institute i un dels organitzadors de l''Innovation Speed Dating'.

Jordi Vinaixa

És un punt de trobada entre la gent de les idees i del coneixement i la gent de la gestió, que sap quantificar-ho i dur-ho a la pràctica.


Han estat més de 180 alumnes de l'MBA els que han pogut contactar amb empreses de diversos sectors i proposar vies de gestió dels projectes que se'ls proposen. Sergi Gil i Javier García són dos dels estudiants que hi han participat.

Estudiants MBA Esade

És bastant interessant perquè molts de nosaltres ens considerem emprenedors. Ens donen la oportunitat de col·laborar amb ells en termes de gestió. / Hi ha moltes empreses interessants amb bones idees que s'han de materialitzar.


A l'acte han assistit empreses amb idees tan originals com el que proposa l'empresa d'arquitectura Marco Polo, que oferix la creació d'un 'vertical farming', és a dir, un edifici granja on els veïns puguin obtenir els seus propis aliments. També han assistit empreses de disseny de joies i moda i d'altres dedicades pròpiament a la innovació tecnològica. És el cas de l'investigador del Centre Nacional de Microelectrònica, Manuel Lozano.

Manuel Lozano

Al Centre Nacional de Microelectrònica hem desenvolupat un sistema per testejar detectors de radiació. Volem muntar una empresa per comercialitzar-ho. Se'ns ha acostat força gent amb preguntes que no havíem tingut en compte i és interessant.


La 3a edició de l''Innovation Speed Dating' ha comptat amb 21 empreses. Els organitzadors de l'esdeveniment asseguren que encara és una iniciativa jove i que el seu percentatge d'èxit, traslladat a la materialització de projectes d'aquestes trobades, encara és baix. No obstant això, consideren que és la manera perquè els estudiants puguin tenir un contacte directe amb la realitat empresarial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.