Peugeot posa a prova les perspectives de futur dels alumnes d'Esade en l'automobilisme


  • Comparteix:

El director general de Peugeot al Sud d'Europa, Rafael Prieto, ha pres contacte aquest dimecres amb els alumnes del centre d'Esade de la nostra ciutat. La companyia francesa oferirà als estudiants la possibilitat d'incorporar-se a la seva plantilla després de l'avaluació de les seves previsions en el sector automobilístic a través d'un exercici pràctic. Una delegació de la multinacional ha acompanyat Prieto durant la seva estada a Esade, entre ells el director general adjunt de Peugeot de l'Estat espanyol, Antonio González.

Un total de cinc grups d'alumnes de l'escola de negocis han fet front a un exercici pràctic on s'avaluaran les seves perspectives de futur a 20 anys en el camp de l'automobilisme. Les restriccions de mobilitat a les grans ciutats, les noves tecnologies aplicades al motor i la integració de noves formes de transport privat a les grans metròpolis mundials són alguns dels factors que els alumnes han tingut en compte en el desenvolupament de l'exercici.

Tot i que l'empresa no ha fixat un nombre concret de possibles contractats, Prieto, ha explicat els principals criteris amb els quals avaluaran els estudiants.

Rafael Prieto

Volem gent audaç. L'audàcia comporta risc, intel·ligència i l'experiència que dóna una bona formació.



Segons Prieto, la tècnica, la vocació internacional i l'esperit de lideratge són els aspectes essencials per a aquells que vulguin formar part d'una companyia multinacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.