10 emprenedors ja han presentat la seva proposta als premis Ineeciativa


  • Comparteix:

Acte de lliurament del premi de la 1a edició d'Ineeciativa

Acte de lliurament del premi de la 1a edició d'Ineeciativa

La 2a edició dels Premis Ineeciativa ha rebut, de moment, 10 propostes d'emprenedors en les dues primeres setmanes d'obertura de les inscripcions. Els interessats a participar poden presentar les seves idees a la web Ineeciativa.cat fins a mitjans de juny. El concurs és una proposta conjunta d'EsadeCreapolis i de l'Associació de Nous Empresaris i emprenedors de Catalunya, amb seu a Sant Cugat.

Durant els 15 dies després del tancament de la participació, els concursants podran votar per Internet a la millor idea perquè sigui la guanyadora. Els premiats rebran un ordinador i una estada de sis mesos a EsadeCreapolis per portar a terme la seva idea.

El director de màrqueting d'EsadeCreapolis, Jorge Serra, ha destacat el tipus d'idees que es busquen durant la presentació del concurs. Són declaracions d'arxiu.

Jorge Serra

Bàsicament, han de ser projectes innovadors i que girin entorn a un concepte que no s'hagi treballat abans.





La primera edició dels premis va rebre 58 propostes d'emprenedors i enguany, l'objectiu és aconseguir arribar a 100 idees.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.