Descens de l'atur a Sant Cugat després de tres mesos negatius


  • Comparteix:

Actualment, 3.936 santcugatencs estan sense feina

Actualment, 3.936 santcugatencs estan sense feina

L'atur ha caigut un 2'18% a l'abril a Sant Cugat i ara hi ha 3.936 persones que busquen feina al municipi, 88 menys que fa un mes. Pel que fa a Catalunya, l'atur també ha baixat durant l'abril, tot i que mig punt per sota de Sant Cugat, un 1'59%, situant el nombre d'aturats en prop de 601.000, segons dades del Ministeri de Treball.

Aquesta reducció en el nombre d'aturats a Sant Cugat trenca la ratxa negativa que patia la ciutat, després de tres mesos consecutius en què hi havia hagut un augment de desocupats. Actualment, hi ha 3.936 persones sense feina en lloc de les 4.024 que hi havia al març.

Les dades a Catalunya també són positives, tot i que se situen per sota de les santcugatenques. Segons el ministeri de Treball, durant l'abril, s'han incorporat 9.728 persones al món laboral, situant la xifra d'aturats actual en 600.500 catalans.

En termes generals, aquesta seria la primera davallada de l'atur de l'any i s'explicaria, principalment, per la reactivació de contractes al sector serveis per la Setmana Santa i per l'inici de la temporada turística.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.