Mas posa HP de Sant Cugat com a exemple de deslocalització positiva


Temes relacionats

Sant Cugat, nou centre de màrqueting europeu d'impressores d'HP (17/feb/11)


  • Comparteix:

HP Sant Cugat concentra el centre europeu de màrqueting

HP Sant Cugat concentra el centre europeu de màrqueting

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha posat Sant Cugat com a exemple de deslocalització positiva en el ple del Parlament d'aquest dimecres. Mas ha explicat que les deslocalitzacions s'estan produint a tots els països europeus i en alguns casos amb resultats positius per a Catalunya. És el cas del centre europeu de màrqueting de Hewlett-Packard (HP), que s'ha traslladat del land alemany de Baden-Württemberg a Sant Cugat.

El president ha destacat que aquest centre de Sant Cugat s'ha aconseguit deslocalitzant-lo d'una regió que és el motor econòmic alemany.

Artur Mas

Algunes deslocalitzacions són positives. És el cas del centre de màrqueting d'HP de Sant Cugat que es trasllada des del cor econòmic alemany.



Mas ha respost d'aquesta manera la pregunta del líder d'ERC, Joan Puigcercós, que lamentava les deslocalitzacions d'algunes empreses com Yamaha, Derbi i Alstom, entre d'altres, i es preguntava pels plans de futur de la política industrial del govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.