Worldsensing guanya el premi Living Labs Global 2011


  • Comparteix:

Cartell dels premis Living Labs Global

Cartell dels premis Living Labs Global

L'empresa barcelonina Worldsensing ha guanyat els premis Living Labs Global (LLGA) d'enguany en la categoria apadrinada per Sant Cugat. L'objectiu d'aquests premis és trobar solucions innovadores per a qüestions com la inclusió social i el transport intel·ligent, entre d'altres.

Els Living Labs Global s'han atorgat aquest dijous a la nit a Estocolm i serveixen com a plataforma de llançament per a les empreses que produeixen serveis d'alt valor afegit. D'aquesta manera, les empreses guardonades podran implantar, de forma pilot, els seus projectes d'innovació a les ciutats membres de la xarxa.

En l'edició d'enguany, Sant Cugat ha estat una de les ciutats impulsores juntament amb Barcelona, Ciutat del Cap, Eindhoven, Estocolm, Lagos, San Francisco i Taipei.

Fa un any, Sant Cugat va ser la ciutat amfitriona a la seu d'EsadeCreapolis, on va resultar guanyador el Pla Local d'Innovació de l'Ajuntament en la categoria representada per la ciutat d'Eindhoven.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.