Cirsa es queda amb la planta de Sharp i assumirà un centenar de treballadors


Temes relacionats

Cirsa negocia quedar-se la planta de Sharp reduint-ne la plantilla ( 7/jun/11)


  • Comparteix:

Planta de Sharp a la ciutat

Planta de Sharp a la ciutat

Sharp i Cirsa han tancat un principi d'acord perquè l'empresa terrassenca es quedi amb els actius industrials de la planta de Sant Cugat. La companyia egarenca assumirà la instal·lació industrial a través de la seva filial Nortia per realitzar part de la fabricació de les màquines de joc. Segons diverses informacions, se salvarien 200 dels 300 llocs de treballs actuals.

La intenció de Sharp és proposar al departament d'Empresa i Ocupació un ERO que afecti uns 200 treballadors, però amb la idea que finalment només siguin 100 els afectats. Els cent restants serien absorbits per la compradora de la planta productiva, Cirsa, i reconvertirien les seves tasques per dedicar-se a la fabricació de màquines de joc.

En un comunicat, Sharp ha especificat que ha fet arribar al president Artur Mas l'acord, en què es compromet a 'mantenir una estructura estratègica d'enginyeria'. En concret, la multinacional assegura que traslladarà més enginyers especialitzats en investigació de tecnologia LCD, tasca que fins ara ocupava una quarantena de persones. En aquesta àrea d'investigació, es duran a terme activitats relacionades amb la indústria del joc i televisors.

Actualment a la planta de la nostra ciutat hi treballen 300 persones. Des de fa mesos, però, l'empresa ha encadenat diversos ERO temporals i el que està vigent acaba al setembre.

La solució per a la planta de Sharp ha estat impulsada pel departament d'Empresa i Treball, i és similar a la duta a terme a Sony, a Viladecavalls.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.