Els treballadors de Sharp intentaran reduir al màxim els acomiadaments


Temes relacionats

El comitè d'empresa de Sharp accepta l'acord amb Cirsa si es busquen alternatives als acomiadaments ( 8/jun/11)

Conesa: 'L'acord Sharp-Cirsa no és perfecte, però és una bona solució' ( 8/jun/11)

Cirsa es queda amb la planta de Sharp i assumirà un centenar de treballadors ( 8/jun/11)


  • Comparteix:

Exterior de les instal·lacions de Sharp a la ciutat

Exterior de les instal·lacions de Sharp a la ciutat

La plantilla de Sharp ha acordat en assemblea intentar rebaixar el nombre de llocs de treball afectats per l'expedient d'extinció de contracte que l'acord de la companyia japonesa amb Cirsa xifra en 100. Els treballadors volen que les persones que perdin la feina ho facin en les mateixes condicions pactades en els recents Expedients de Regulació d'Ocupació (ERO). Amb la reunió prevista per aquest divendres començarà el període de 30 dies en què treballadors i direcció han d'arribar a una solució.

El comitè d'empresa ha traslladat aquest dijous la situació de la planta santcugatenca de Sharp als treballadors. Dels 300 empleats, 100 els assumiria Cirsa, 100 continuarien a Sharp i la resta serien acomiadats. Durant l'assemblea, els treballadors han acordat la postura a mantenir en les negociacions que començaran aquest divendres. Ho explica el president del comitè d'empresa, Eduard Pomar.

Eduard Pomar

Si algú ha de marxar, ho ha de fer voluntàriament o amb prejubilació. Els que marxin han de tenir les condicions dels que han marxat recentment.




La d'aquest divendres serà la primera trobada entre plantilla i direcció per negociar els acomiadaments, que podrien afectar un centenar de treballadors. Les dues parts tenen un període de 30 dies per trobar una solució consensuada. En cas que no s'arribi a una entesa, el departament de Treball intervindrà en el procés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.