Grifols cedeix el seu complex d'oficines de Sant Cugat a BBVA


Temes relacionats

Grifols celebrarà la junta d'accionistes a Sant Cugat (31/mai/11)

La facturació de Grifols creix un 10% el primer trimestre de l'any ( 9/mai/11)

Grifols duplicarà la seva producció amb plasma a l'Estat Espanyol (20/feb/11)


  • Comparteix:

Les oficines de Grifols a la ciutat passaran a mans de BBVA

Les oficines de Grifols a la ciutat passaran a mans de BBVA

La companyia Grifols, que fins ara tenia la seva seu al complex Trioparc, ubicat al polígon de Can Sant Joan, traspassa aquestes instal·lacions al banc BBVA per tancar la compra de la seva competidora nord-americana Talecris Biotherapeutics. Grifols, companyia dedicada al sector sanitari, va iniciar els tràmits per adquirir Talecris ara fa un any. L'operació, valorada en 2.800 milions d'euros, consta de diverses accions com la cessió de les oficines de la ciutat al banc BBVA per 42 milions d'euros.

La companyia sanitària Grifols fa un pas endavant per tancar l'adquisició de la seva competidora Talecris Biotherapeutics, una productora nord-americana de fàrmacs biològics derivats del plasma. Ara fa un any que van iniciar-se els tràmits de la venda, però aquesta no s'ha pogut efectuar fins que Grifols ha rebut el vistiplau de les autoritats competents dels Estats Units. La companyia té pactades diferents accions amb entitats bancàries com BBVA, Nomura i Deutsche Bank per aconseguir el finançament necessari per portar a terme la transacció.

Grifols cedirà les instal·lacions santcugatenques al banc BBVA, però continuarà tenint el seu domicili social a la ciutat com arrendatari. Després de l'adquisició de Talecris, Grifols es converteix en el tercer fabricant mundial més important de derivats sanguinis.

Grifols va instal·lar-se a la ciutat, després de la compra del complex Trioparc a Caixa Catalunya el 2008 per un cost de 35 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.