Esade reuneix emprenedors, estudiants i empresaris per participar al 'Momentum Project'


  • Comparteix:

Moment de presentació dels projectes davant dels companys de classe

Moment de presentació dels projectes davant dels companys de classe

Les instal·lacions d'EsadeCreapolis a Sant Cugat acullen fins aquest dissabte el 'Momentum Project'. Aquest projecte assessora 10 emprenedors socials que, amb el suport d'Esade i el BBVA, impulsadors del projecte, crearan un pla d'empresa per fer créixer les seves idees. Durant aquesta setmana, aquests emprenedors han compartit les aules d'EsadeCreapolis amb estudiants d'aquesta universitat i amb directius d'empreses internacionals, com ara Inditex, DKV i PwC, per rebre la formació.

La col·laboració d'Esade i BBVA ha permès a 10 empreses del sector social participar en aquest projecte que ha començat de manera estatal amb la voluntat de convertir-se en internacional. Un dels objectius d'aquest pla és crear un ecosistema que doni suport als emprenedors socials perquè ho tinguin més fàcil a l'hora de tirar endavant la seva empresa.

A 'Momentum Project' es van presentar més d'un centenar de candidatures i finalment han estat seleccionades 10 empreses, de les quals set tenen seu a Catalunya, com ara la Fundació Dau, Gran Vallés Asistencial, Roba Amiga i Sostre Cívic, entre d'altres.


El coordinador de 'Momentum Project', Guillermo Casasnovas, ha destacat què representa unir en una aula gent d'àmbits tan diversos.

Guillermo Casasnovas

Tenir-los a tots en una mateixa aula és molt innovador i molt bo perquè entre ells troben moltes maneres d'interactuar i de créixer tots. En aquest programa tots aprenen.




De la seva banda, el director comercial territorial de BBVA Catalunya, Jaume Batllé, ha destacat la formació financera que reben els emprenedors.

Jaume Batllé

Una de les aportacions que la gent de BBVA fa en els projectes és ajudar a crear un marc en el qual es pugui tenir accés al finançament.




El projecte 'Momentum' dura sis mesos durant els quals se'ls donarà suport amb consultors perquè cada organització pugui tirar endavant un pla d'empresa i estiguin acompanyats en el seu projecte de creixement. A més, els estudiants d'Esade faran pràctiques formatives en aquestes empreses.

'Momentum project' finalitzarà a l'octubre amb una trobada a Madrid, on es convidarà possibles inversors que puguin estar interessats en aquestes propostes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.