Dues empreses santcugatenques, guardonades als Premis Cambra


Temes relacionats

Down to Moon, Premi Cambra 2011 a la millor empresa de nova creació ( 8/jun/11)

Ajudes Tècniques Bach, premi Cambra en Responsabilitat Social Corporativa (12/mai/11)


  • Comparteix:

Les empreses santcugatenques Ajudes Tècniques Bach (Atbach) i Down to Moon han rebut el premi de la Cambra de Terrassa 2011 en la categoria de Responsabilitat Social Corporativa i Millor Empresa de Nova Creació, respectivament. Els guardons s'han atorgat aquest dilluns durant un sopar al Recinte Firal de Terrassa i han comptat amb la presència del president de la Generalitat, Artur Mas, i de l'alcaldessa, Mercè Conesa, entre d'altres.

Un any més el teixit empresarial santcugatenc ha estat distingit per la Cambra de Terrassa. En aquesta ocasió, l'ens cameral ha reconegut, d'una banda, la Responsabilitat Social Corporativa de l'empresa Ajudes Tècniques Bach (Atbach), dedicada al disseny i la fabricació de bicicletes per a persones discapacitades. L'empresa santcugatenca ha rebut el premi pel projecte d'una bicicleta que es fa servir amb els braços.

El gerent d'Ajudes Tècniques Bach, Pau Bach, ha agraït el guardó com a reconeixement a la feina diària.

Pau Bach

S'agareix perquè es treballa molt cada dia. Que et diguin que ho fas bé és molt agraït.


L'altra empresa santcugatenca que ha estat reconeguda és Down to Moon, que ha rebut el premi a la Millor Empresa de Nova Creació. La companyia, amb seu a EsadeCreapolis, es dedica a crear videojocs i aplicacions per a 'smartphones' i 'tablets'. El seu gerent, Rosario Basilotta, ha destacat la importància de premis com aquest, sobretot per als emprenedors.

Rosario Basilotta

Tenim pocs anys i els primers són els més difícils. El suport als empresaris és molt important.



Els Premis Cambra de Terrassa 2011 coincideixen amb el 125è aniversari de l'entitat. Enguany, l'ens cameral també ha distingit altres deu empreses de la demarcació per la seva tasca en àmbits com la internacionalització, la formació, la innovació, les iniciatives empresarials i el lideratge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.