Les propostes del programa Yuzz, presentades pels seus joves talents


Temes relacionats

Un concurs fomentarà l'esperit emprenedor dels joves de la ciutat ( 2/des/10)


  • Comparteix:

Els 10 participants del programa Yuzz a Sant Cugat han presentat aquest dilluns les seves propostes emprenedores a la sala de plens de l'ajuntament. Després de sis mesos de treball amb assessorament i seguiment per part de professionals, el programa es tancarà divendres de la setmana vinent, quan es coneixeran els finalistes i el guanyador a àmbit estatal.

Durant sis mesos, 10 joves emprenedors santcugatencs han participat en el programa Yuzz, impulsat per la Fundació Banesto amb la col·laboració de l'Ajuntament. Yuzz ha esdevingut un viver de formació i assessorament per a joves d'entre 18 i 30 anys amb projectes de base tecnològica. Francesc Fajula és el director general de la Fundació Banesto.

Francesc Fajula

És un projecte en què intenten inocular el virus de l'emprenedoria. El projecte Yuzz canvia la vida a la majoria d'emprenedors que hi participen.





Els participants d'aquest edició del Yuzz han estat joves talents de la ciutat que volen fer realitat un somni empresarial. Són projectes de negoci que s'han treballat amb suport i seguiment de professionals. Jon Marin és un dels socis fundadors de Nutcreatives, un dels projectes emprenedors del programa.

Jon Marin

Estem formant un estudi de disseny de producte que incorpora criteris de sostenibilitat en tots els seus projectes. D'aquí al setembre, volem establir-nos com a empresa.



Aquest és el primer any que es duu a terme el programa, que es fa a àmbit estatal, a Sant Cugat. El tinent d'alcalde d'Economia, Empreses i Ocupació, Carles Brugarolas, ha destacat que la ciutat és un entorn proactiu per afavorir l'activitat econòmica i construir teixit empresarial.

Carles Brugarolas

El programa Yuzz aborda un aspecte que no teníem cobert: acompanyar en l'arrancada d'un nou negoci.


Divendres de la setmana vinent es coneixeran els 12 finalistes, que aniran a Silicon Valley com a premi, i el guanyador a àmbit estatal, que podrà fer realitat la seva empresa gràcies l'aportació econòmica de Yuzz.




Els projectes YUZZ a Sant Cugat:

· Adrià Compte amb el projecte 'Poop as food': aventura gràfica en línia amb caràcter didàctic per a nens i nenes de vuit a 12 anys.

· Albert Español i Emili Calonge amb el projecte 'Tandeem': aplicació web que ofereix un conjunt d’eines que permet als comerços difondre el seu negoci, organitzar reserves en un calendari, vendre productes en una botiga virtual, analitzar dades i gestionar la informació a Internet i xarxes socials.

· Àlex Jimènez i Jon Marin amb el projecte 'Nutcreatives': estudis de disseny de producte i ecoinnovació que adopta, de forma integrada, criteris de sostenibilitat i responsabilitat social en tots els seus projectes i processos.

· Àlvaro Molina amb el projecte 'Disseny d’una minicentral hidràulica': disseny per crear una minicentral elèctrica a canonades d’aigua potable.

· Daniel Mayorgas amb el projecte Usof.eu: empresa en línia que ofereix serveis per a pimes i autònoms d’administració, promoció comercial, tècniques d’informàtica, plans de formació i gestió de compres.

· Hanna Stockhecke amb el projecte 'Sport2go': portal web per oferir serveis esportius a les empreses de Sant Cugat i rodalies

· Manel Romero amb el projecte' Clima Arquitectes': cooperativa d’arquitectura especialitzada en eficiència energètica i material

· Michiel Das amb el projecte Sant Cugat Network: associació per oferir serveis per a estrangers i autònoms amb l’objectiu de promoure la relació social entre tots els habitants de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.