El preu de l'habitatge nou a Sant Cugat baixa més que a la comarca, però menys que a Catalunya


Temes relacionats

El preu de l'habitatge nou cau un 5% en un any (23/gen/11)

El preu de l'habitatge nou cau un 14% en tres anys ( 4/gen/11)

El preu per metre quadrat baixa a Sant Cugat gairebé un 6% en tres mesos ( 5/jun/09)


  • Comparteix:

El preu de l'habitatge nou ha baixat un 3'8%

El preu de l'habitatge nou ha baixat un 3'8%

L'habitatge nou a la ciutat és ara més barat que fa mig any, segons un estudi elaborat per la Societat de Taxació. Fa sis mesos, el preu per metre quadrat dels pisos i cases de nova construcció era de 3.015 euros, mentre que actualment ha baixat a 2.901. Es tracta d'una reducció força superior a la del global de la comarca, però inferior a l'experimentada a tot Catalunya.

El preu dels habitatges d'obra nova a la ciutat ha caigut durant el darrer mig any un 3'8%, passant dels 3.015 euros per metre quadrat el desembre de 2010 als 2.901 el juny d'enguany. Tot i que a àmbit nacional els preus de pisos i cases encara han baixat més, un 4'9%, el decreixement mitjà de la comarca és sensiblement inferior, amb un 2'92%. De fet, Sant Cugat és la segona ciutat del Vallès Occidental on el preu de l'obra nova ha baixat més, només superada lleugerament per Terrassa. A l'altre costat de la balança hi ha Barberà del Vallès, on aquesta xifra ha baixat un 1%.

Malgrat que el preu de l'obra nova ha baixat amb diferent intensitat a les diverses ciutats catalanes de l'estudi, cap d'elles ha registrat un augment en el preu d'aquests habitatges.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.