La plantilla de Sharp vota avui el principi d'acord amb la direcció


Temes relacionats

Principi d'acord entre Sharp i el comitè d'empresa que desconvoca la vaga d'aquest dimecres ( 6/jul/11)


  • Comparteix:

La multinacional té seu a Sant Cugat

La multinacional té seu a Sant Cugat

Els empleats de Sharp decideixen aquest dijous al matí si accepten el principi d'acord a què han arribat comitè d'empresa i direcció, la nit de dimarts. Després de l'assemblea informativa que ha tingut lloc aquest dimecres per exposar tots els punts tancats de la negociació a la plantilla, els 187 treballadors inicials afectats per l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) podran dipositar el seu vot de vuit a dotze del matí.

Es preveu que els resultats del procés estiguin comptabilitzats abans de la una del migdia, quan tots els treballadors ja hauran pogut efectuar el seu vot. Els treballadors que estan cridats a les urnes són els 187 que contemplava l'ERO inicialment, ja que encara no es coneix la identitat dels 100 que es recol·locaran a l'empresa Nortia.

La negociació de dimarts, que va durar quasi 12 hores, va acordar obrir un període per presentar baixes voluntàries fins divendres, prejubilacions a partir dels 55 anys i indemnitzacions pactades per als afectats per l'ERO.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.