Jornada de vincles empresarials entorn del golf


  • Comparteix:

El 1r Torneig de golf The Wall's House Masia Can Ametller aplega 200 golfistes vinculats al món empresarial català. L'esport ha estat el fil conductor per intercanviar experiències i contactes durant aquest torneig, del qual s'ha proclamat vencedor a Alejandro Padrós. La cita ha tingut lloc aquest divendres al Club Golf Sant Cugat i després ha comptat amb el 2n Sopar de Networking, que ha estat presidit pel conseller d'Interior, Felip Puig.

Les personalitats i empresaris convidats han gaudit d'una jornada completa dividida entre el campionat de golf i el posterior sopar. De vuit del matí ha vuit del vespre s'ha disputat el 1r torneig de golf The Wall's House Masia Can Ametller, que ha acabat amb victòria d'Alejandro Padrós.

Un cop acabat l'acte esportiu s'ha passat al 2n Sopar de Networking, que ha reunit els empresaris participants al torneig en un àpat a la Masia Can Ametller, on han pogut fomentar les relacions i establir sinergies.

L'encarregat de presidir el sopar ha estat el conseller d'Interior de la Generalitat, Felip Puig, que ha fet una ponència i ha respost a les inquietuds dels presents.

El sopar i el torneig han comptat amb l'assistència de més d'un centenar d'executius de bancs i empreses internacionals, a banda d'algunes cares conegudes com la de l'extennista resident a Sant Cugat Àlex Corretja, l'extennista Andrés Gimeno i el campió d'Europa de golf adaptat Sebas Llorente.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.