Els treballadors dels CAP de la ciutat no accepten les alternatives proposades per Mútua Terrassa


Temes relacionats

L'Ajuntament s'oposa a la supressió d'especialitats mèdiques als CAP (13/jul/11)

Metges de Catalunya veu voluntat de suprimir serveis darrere l'ERO de Mútua Terrassa (13/jul/11)

Mútua Terrassa obre la porta a suspendre l'ERO (13/jul/11)


  • Comparteix:

Els treballadors dels CAP no accepten les alternatives proposades per Mútua Terrassa

Els treballadors dels CAP no accepten les alternatives proposades per Mútua Terrassa

Els treballadors dels Centres d'Atenció Primària (CAP) de la nostra ciutat no accepten les propostes fetes per Mútua Terrassa com alternativa a l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO). Tot i que valoren el gest de l'empresa, consideren que aquestes mesures es podrien haver proposat des d'un principi. El delegat sindical de CCOO ha destacat que no acceptaran un ERO que superi els 180 dies, mentre que el president del comitè del CAP Valldoreix ha anunciat que no negociaran cap supressió de contracte.

Mútua Terrassa ha posat sobre la taula la possibilitat de reduir la jornada que eviti una suspensió que afectava sobretot el personal de les àrees de rehabilitació, endocrinologia i reumatologia. L'altra possibilitat que planteja l'empresa egarenca és eliminar la totalitat de l'ERO i negociar.

El delegat sindical de CCOO a Mútua Terrassa, Joan Carles Delgado, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que els treballadors reben 'com una ofensa' les alternatives proposades per l'operador sanitari. Delgado ha destacat la contraoferta que traslladaran a la direcció de l'empresa.

Joan Carles Delgado

Esperem treure més compromisos que passin per reduir l'afectació de l'ERO. No estem disposats a signar un ERO que superi els 180 dies.



Delgado ha afegit que els treballadors no estan disposats a retallar els salaris, ja que l'any passat es van rebaixar els sous.

D'altra banda, el president del comitè d'empresa del CAP Valldoreix, el doctor Antoni Arévalo, ha subratllat que tot i que no accepten les alternatives proposades valoren el gest de l'empresa. Arévalo explica que no negociaran cap supressió de contracte.

Antoni Arévalo

Nosaltres, abans de seure a negociar, el que ha de fer l'empresa és presentar una alternativa perquè no hi hagi cap suspensió de contracte.






Els sindicats es trobaran aquest divendres amb Mútua Terrassa per negociar les possibles solucions a l'ERO que afecta 146 treballadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.