Sant Cugat, municipi de més de 25.000 residents amb l'habitatge més car


  • Comparteix:

El preu de l'habitatge ha augmentat en el darrer any, segons dades ministerials

El preu de l'habitatge ha augmentat en el darrer any, segons dades ministerials

Sant Cugat és el municipi de més de 25.000 residents amb l'habitatge més car, segons dades del ministeri de Foment espanyol. El cost del metre quadrat a la ciutat se situa en 3.427 euros, el que representa un 2% més que fa 12 mesos. Segons aquest estudi, el cost de l'habitatge a la ciutat ha augmentat en els darrers dos anys, fet que trenca la tendència de reducció de preus que es registra a la majoria de municipis.

El cost del metre quadrat ha crescut un 2'26% en els últims 12 mesos. En concret, ha passat dels 3.351 euros als 3.427. Aquesta dada local trenca la dinàmica estatal, on el preu de l'habitatge lliure ha baixat un 5'2% durant el mateix període.

La crescuda de preus és més accentuada si es tenen en compte només els habitatges de fins a dos anys d'antiguitat. Segons el ministeri, el preu mitjà del metre quadrat d'aquestes vivendes és de 3.765 euros, un 9'2% més que fa un any.

Per darrere de Sant Cugat, se situen com a municipis amb l'habitatge més car Barcelona, amb 3.103 euros el metre quadrat, i Sant Joan Despí, amb 3.077.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.