Boehringer amplia les instal·lacions per duplicar la producció en dos anys


  • Comparteix:

Boehringer Ingelheim ha ampliat el seu centre de producció santcugatenc amb dues noves línies de fabricació d'injectables que serviran per proveir el mercat xinès i altres economies emergents. Amb aquesta aposta, la planta de la farmacèutica duplica la seva capacitat productiva i consolida les instal·lacions santcugatenques com un dels principals centres de producció mundial de la multinacional. El president de la Generalitat, Artur Mas, ha inaugurat aquest dilluns l'ampliació, que permetrà arribar en dos anys a la fabricació de 600.000 milions d'ampolles a l'any. La millora de la planta permetrà la creació de 100 nous llocs de feina.

El centre de producció de Boehringer Ingelheim de Sant Cugat fabrica 300.000 milions d'ampolles l'any. Amb la inauguració d'aquest dilluns, la seu de la companyia alemanya amplia les seves instal·lacions fins a vuit línies de producció. Dues d'elles, les noves, serviran per proveir la demanada del mercat xinès i dels països emergents.

D'aquesta manera, la multinacional reforça la capacitat productora de les instal·lacions de la nostra ciutat i consolida la seva aposta per Catalunya. Boehringer ha invertit per aquesta ampliació 30,8 milions d'euros en dos anys.

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha posat com exemple l'aposta de Boehringer i ha destacat quina és la clau del seu èxit, també en temps de crisi.

Artur Mas

Estan creixent en moments difícils, estan invertint en moments complicats, crean llocs de treball, innoven i cada vegada exporten més. Això és una fórmula d'èxit.




En el mateix sentit, la tinenta d'alcalde de Presidència, Cristina Paraira, ha destacat la implicació de Boehringer amb el Vallès, un territori que aplega el 70% del sector farmacèutic.

Cristina Paraira

Estem satisfets per l'aposta en el Vallès. Té un gran conjunt d'empreses farmacèutiques. Tenim el 70% del sector.



El president de la Generalitat i els representants del consistori han estat acompanyats pel director general de la companyia, Manuel Garcia Garrido, que ha assegurat que l'ampliació reforça la competitivitat internacional de la planta de la ciutat.

L'ampliació de les instal·lacions, que també acullen la seu corporativa a l'Estat espanyol, permetrà ampliar la plantilla en més d'un centenar de persones a mig termini. Boehringer Ingelheim va inaugurar la planta de producció santcugatenca el 1999.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.