Cecot inicia el pla social de recol·locació per als treballadors de Sharp afectats per l'ERO


  • Comparteix:

La Cecot ajudarà els treballadors de Sharp afectats per l'ERO a trobar feina

La Cecot ajudarà els treballadors de Sharp afectats per l'ERO a trobar feina

La patronal vallesana Cecot ofereix un programa de recol·locació d'una norantena de treballadors de Sharp afectats per l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO). El programa inclou serveis de consultoria personal i professional, ofertes de formació i actuacions de prospecció del mercat i captació d'ofertes. El pla té una durada de 18 mesos amb la previsió d'accedir al servei d'intermediació que la Fundació Cecot Persona i Treball prestarà de manera indefinida en el temps.

El pla social de recol·locació pels treballadors de Sharp afectats per l'ERO s'ha posat en marxa de la mà de la Cecot i el Servei d'Ocupació Municipal (SOM) de Sant Cugat. La patronal vallesana ofereix serveis d'orientació professional, formació i suport personal i psicosocial, entre d'altres, amb la intenció que trobin feina i que alhora altres empreses del territori trobin els treballadors que necessiten.

El secretari general de Cecot, David Garrofé, ha subratllat que la tasca de la patronal no serà únicament ajudar els treballadors a trobar feina, sinó que també els oferirà formació professional.

David Garrofé

Els treballadors han de ser la futura mà d'obra de les empreses. Ens interessa formar-los i que trobin feina.




Una norantena de treballadors ja han mostrat a Cecot el seu interès en beneficiar-se d'aquest pla. A més, tot i la durada del pla prevista per 18 mesos, Cecot prestarà als treballadors un servei d'intermediació de manera indefinida després dels mesos establerts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.