Sant Cugat incrementa un 15% l'índex d'obres noves durant el 2010


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'uns pisos de Promusa

Imatge d'arxiu d'uns pisos de Promusa

Sant Cugat se situa com la tercera ciutat a la comarca que ha registrat una major activitat constructora durant l'últim any, segons publica l'Informe de Conjuntura de l'Observatori de l'Economia Local, òrgan dependent de l'Ajuntament de Sabadell. Per davant, se situen les ciutats de Sabadell i Terrassa.

La ciutat va acabar el 2010 amb un índex d'obres noves de prop del 15 per cent, mentre que les dues capitals vallesanes, Sabadell i Terrassa, s'han col·locat per davant amb un 30 i un 20 per cent respectivament d'obres noves que es van començar a construir l'any passat.

Les xifres indiquen un increment de construccions respecte el 2009, dades que es traslladen a tota la comarca del Vallès Occidental, on es dibuixa una tendència general a l'alça respecte el mateix any. De la mateixa manera, a la demarcació de Barcelona les construccions d'obres noves han pujat gairebé un 40 per cent, i a Catalunya un 9'4 per cent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.