Francisco Belil, proper ponent de Santcugatribuna


  • Comparteix:

Francisco Belil obrirà el Santcugatribuna

Francisco Belil obrirà el Santcugatribuna

El conseller delegat de Siemens, Francisco Belil, serà el proper ponent del fòrum empresarial Santcugatribuna. La conferència 'Indústria i Innovació per a un futur millor' obrirà la propera sessió que se celebrarà el 23 de setembre, a la una del migdia, al Teatre- Auditori.

Amb estudis d'enginyeria superior, gran part de la seva trajectòria professional de Belil és a Bayer, on va arribar a ser el màxim responsable a la règim d'Ibèria (Espanya i Portugal). El 2000 va entrar a formar part del consell d'administració de Siemens i des de 2006, és el vicepresident i conseller delegat d'aquesta empresa. Posteriorment, el 2008, va ser nomenat director executiu de la Regió Sud-oest d’Europa del Grup Siemens, format per Itàlia, França, Suïssa, Bèlgica, Liechtenstein, Luxemburg, Portugal, Grècia, Xipre, Albània, Malta, Macedònia i Espanya.

Designat 'Directiu de l'any' el 1999 per l’Associació Espanyola de Directius (AED), Belil va rebre el 2010 la Creu de Cavaller de l’Ordre del Mèrit de la República Federal d’Alemanya pels seus mèrits en l’afavoriment de les relacions econòmiques hispanoalemanyes. A més, entre el 2005 i el 2010, ha estat president de la Càmara de Comerç alemanya per Espanya i, entre el 2000 i el 2006, president de la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (FEIQUE).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.