Cecot obre les preinscripcions per als cursos dirigits a aturats


  • Comparteix:

Logotip Fundació Cecot Formació

Logotip Fundació Cecot Formació

Ja estan obertes les preinscripcions per als cursos de formació subvencionada que impartirà la Fundació Cecot, per a persones en situació d'atur. La patronal vallesana iniciarà a l'octubre aquests cursos especialitzats, alguns dels quals donaran dret al Certificat de Professionalitat, que avala les competències laborals adquirides mitjançant experiència laboral, vies no formals de formació i accions de formació professional per a l'ocupació.

La Fundació Cecot Formació iniciarà, a partir d'octubre, formació adreçada a persones en situació d'atur en les àrees d'administració, idiomes, comerç, noves tecnologies, seguretat, sanitat i logística. Un dels aspectes destacables d'aquesta nova convocatòria és que algunes de les especialitats podran sol·licitar el Certificat de Professionalitat, ja que aquesta formació està relacionada amb el Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals. Aquestes especialitats són gestió comptable i auditoria, gestió integrada de recursos humans, assistència la direcció, activitats administratives de relació amb el client i finançament d'empreses.

Segons la directora de la Fundació Cecot, Eulàlia Martínez, 'és important establir un vincle entre competències professionals i formació' ja que 'és molt més fàcil definir un perfil adequat per ocupar un lloc de treball una vegada establertes les competències necessàries per aquest'. En declaracions a Cugat.cat, Martínez ha destacat la importància que té la formació per al món laboral.

Eulàlia Martínez

És essencial la importància que la gent es formi, que no s'aturi per trobar feina, que vinguin als centres de formació i es vagin capacitant mentre busquen feina.











Enguany, els lemes per la difusió de formació per a persones en situació d'atur han estat 'No t'aturis: Forma't' i 'Formació=Futur=Feina'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.