Acord entre Cecot i ENISA per ajudar els joves emprenedors


Temes relacionats

Cecot obre les preinscripcions per als cursos dirigits a aturats (30/ago/11)

La Cecot diu que les noves mesures per fomentar l'ocupació 'apedacen' el mercat laboral (26/ago/11)


  • Comparteix:

El logo de la patronal vallesana

El logo de la patronal vallesana

La patronal vallesana Cecot ha firmat un acord de col·laboració amb l'empresa d'innovació ENISA per estimular la creació d'empreses entre els joves emprenedors. Cecot ajudarà els participants d'aquesta iniciativa a canalitzar i tramitar la sol·licitud del préstec a ENISA, que aporta un fons de finançament de 14,5 milions.

Cecot ajudarà els participants d'aquesta iniciativa a canalitzar i tramitar la sol·licitud del préstec a ENISA. La companyia decidirà si accepta finançar el projecte en un màxim de 15 dies després d'haver rebut la demanda.

Els possibles beneficiaris d'aquest acord són persones de fins a 35 anys que hagin constituït la seva empresa aquest any o en els dos anteriors. Les candidatures han de presentar projectes empresarials que pertanyin a qualsevol sector d'activitat excepte l'immobiliari i el financer i han d'incorporar un pla de negoci i viabilitat. Cada donació tindrà un import màxim de 50.000 euros.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.