Decathlon treballa la seva arribada i es decanta per situar-se a Can Sant Joan


Temes relacionats

Generalitat i Ajuntament cediran la zona comercial del CAR a establiments que facin recerca aplicada a l'esport ( 1/feb/10)

Decathlon busca terrenys per obrir un establiment a Sant Cugat ( 1/feb/10)


  • Comparteix:

Decathlon pot obrir establiment a la ciutat

Decathlon pot obrir establiment a la ciutat

L'Ajuntament i la multinacional Decathlon mantenen converses de cara a la possible obertura a Sant Cugat d'un establiment de la companyia dedicada al material esportiu. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha avançat a Cugat.cat aquesta possibilitat i considera que serà un estímul per a l'economia i l'ocupació local. En cas de confirmar-se, Decathlon s'instal·laria en una parcel·la de Can Sant Joan a tocar de l'AP-7, on, inicialment, s'havia d'ubicar Ikea.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, destaca les aportacions que suposaria l'arribada de Decathlon a la ciutat.

Mercè Conesa

Estem en converses, si es confirma serà una gran notícia. Això suposaria poder crear llocs de treball per a gent jove.




La companyia ocuparia els terrenys de Can Sant Joan on l'empresa Ikea va estudiar la possibilitat d'instal·lar un establiment. Aquest projecte va ser descartat al 2009. Finalment, la multinacional sueca de mobles i parament de la llar s'ubicarà a Sabadell.

L'espai a Can Sant Joan no són els primers terrenys a Sant Cugat contemplats per Decathlon construir-hi un nou establiment. La cadena especialitzada en esports va estudiar instal·lar-se al futur Esport Parc Internacional de Catalunya, a l'entorn del CAR. L'endarreriment en el projecte va fer que la multinacional francesa busqués altres alternatives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.