Delphi garanteix els llocs de treball fins al 2016


  • Comparteix:

Les instal·lacions de Delphi a Sant Cugat

Les instal·lacions de Delphi a Sant Cugat

L'empresa santcugatenca Delphi manté els llocs de treball fins al 2016, segons el president del comitè d'empresa, José Antonio Morán, en declaracions a Cugat.cat. Aquests llocs de treball, a més de la producció de la planta, depenen de la conjuntura econòmica. A més, Moran ha avançat que una de les mesures que s'han pres és la negociació del nou conveni, ratificat aquest agost.

La inseguretat econòmica del sector automobilístic i els productes que fabrica Delphi són la causa per les quals l'empresa santcugatenca no pugui garantir la producció més enllà del 2014, segons ha explicat el president del comitè d'empresa, José Antonio Morán. A més, afirma que espera un futur amb nous projectes i productes que permetin a Delphi complir amb el conveni col·lectiu. En aquest acord, ratificat aquest agost, es garanteixen els contractes indefinits fins al desembre del 2016. Així ho ha afirmat José Antonio Morán a Cugat.cat.

José Antonio Morán

Delphi garanteix els llocs de treball fins al 2016. És cert que la incertesa econòmica, del sector i dels productes que fabrica de Delphi no donen una visió més enllà del 2014.




Morán també comenta que la crisi del motor, que va afectar l'empresa al 2009, no s'espera per aquest any. D'altra banda, considera que és necessari trobar nous productes per substituir els que quedin obsolets, ja que sinó l'empresa podria veure afectada la seva producció.

Jose Antonio Moran

Sense un producte substitut tindríem problemes de producció i de llocs de treball.És una qüestió a mig plaç que encara no podem analitzar.






La planta santcugatenca compta actualment amb més d'un miler de treballadors, dels quals 250 són temporals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.