L'habitatge de segona mà s'encareix a la ciutat, però per sota de la mitja catalana i estatal


  • Comparteix:

Els preus de l'habitatge de segona mà a Sant Cugat han crescut un 6,5% durant l'últim trimestre, trencant la tendència a la baixa que s'havia registrat durant els primers 6 mesos de l'any. Segons l'informe de la immobiliària idealista.com, la nostra ciutat està experimentant una correcció de preus que permetrà acabar l'any amb un increment de preus moderat.

Segons aquest estudi, a Sant Cugat l'habitatge de segona mà s'ha encarit un 6 per cent durant l'estiu, i el preu mig se situa ara als 3.100 euros per metre quadrat. Segons un dels responsables d'idealista.com, Fernando Encinar, després de l'estiu els preus de Sant Cugat han trencat la correcció a la baixa que s'havia iniciat al gener.

Fernando Encinar

Durant el primer semestre s'ha produït una correcció dels preus a Sant Cugat, i al tercer trimestre s'han contagiat de l'eufòria del mercat


El preu mig de l'habitatge a Sant Cugat continua per sota del promig de Barcelona ciutat, i per darrera de les dues poblacions més cares de la demarcació, Sitges i Sant Just Desvern. Segons aquestes dades, el sector immobiliari NO està registrant la moderació de preus que s'havia previst a principis d'any, i en 12 mesos els habitatges s'hauran encarit, de promig, un 20 per cent.

Fernando Encinar

La previsió és que s'experimentaran creixements de 2 dígits. Sant Cugat quedarà, probablement, al 15 per cent, molt per sota d'altres poblacions.


Terrassa, Sabadell i Rubí són les tres poblacions de Barcelona on l'habitatge de segona mà surt millor de preu, tot i que a sabadell els preus han augmentat un 10% durant els últims tres mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.