Sant Cugat Comerç ofereix un descompte pels aparcaments soterrats


  • Comparteix:

Moment de la signatura del conveni

Moment de la signatura del conveni

Les botigues adherides a Sant Cugat Comerç oferiran als seus clients descomptes del 40 per cent als pàrkings del Quatre Cantons i el que s'està construint a la plaça Lluís Millet. Així ho han acordat l'associació de comerciants i l'empresa Cintra, que gestiona aquests dos aparcaments.

Tot i que Sant Cugat Comerç ja ofereix descomptes a l'aparcament dels Quatre Cantons des de fa uns mesos, el nou conveni amb l'empresa Cintra amplia aquesta col·laboració al futur pàrquing de la plaça de l'estació. La presidenta de Sant Cugat Comerç, Maria Eulàlia Egea, ha valorat molt positivament aquest acord que permetrà a l'associació oferir descomptes a quasi totes les zones d'aparcament que hi ha a la nostra ciutat.

Maria Eulàlia Egea

No és només per pàrquing dels Quatre Cantons sinó també pel de la plaça Lluís Millet, i podrem així abarcar quasi tota la xarxa de pàrquings de la ciutat


Per la seva banda, Salvador Arderiu, de l'empresa Cintra, ha volgut recordar que aquest tipus de convenis estan pensats per facilitar les compres al centre de la ciutat.

Salvador Arderiu

Aquest conveni mostra la voluntat de facilitar als usuaris de l'aparcament i clients una facilitat de poder aparcar a prop de les activitats.


En funció del nou conveni entre l'associació de comerciants i Cintra, els clients de Sant Cugat Comerç obtindran una rebaixa del 40 per cent en el preu de l'aparcament. D'altra banda, cal recordar que la mateixa associació ofereix també des de fa temps tiquets de descomptes per la zona blava, que controla la mateixa empresa Cintra a tot el municipi de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.