L'equip de govern preveu la reducció d'un 5% en el pressupost ordinari de l'any vinent


Temes relacionats

L'Ajuntament deixarà de rebre 800.000 euros del govern espanyol en el proper exercici ( 7/set/11)

El PSC estén la mà al govern per pactar uns pressupostos 'de contenció' ( 7/set/11)

Carles Brugarolas: 'No retallarem, contindrem' (23/jul/11)

Conesa: 'La incertesa d'ingressos es traduirà en un pressupost a la baixa' (24/jun/11)


  • Comparteix:

Brugarolas durant l'entrevista

Brugarolas durant l'entrevista

El tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, preveu una reducció del 5% del pressupost ordinari per als comptes de l'any vinent. A l'espera de tancar les xifres definitivament, Brugarolas remarca en una entrevista a Cugat.cat que les partides d'ingressos per via supramunicipals de la Generalitat i l'Estat espanyol tindran una caiguda que afectarà els números del consistori. En paral·lel, el tinent d'alcalde d'Economia ofereix diàleg i consens a l'oposició per arribar a un acord per tancar els pressupostos.

Brugarolas ha explicat que els ingressos provinents de l'Estat es reduiran al 2012 en uns 800.000 euros, en concepte de retorn de les liquidacions del exercicis anteriors quan les transferències de l'Estat als ajuntaments es van fer sobre previsions 'massa optimistes'. Amb aquesta xifra el responsable d'Economia de l'Ajuntament ha exemplificat la disminució d'ingressos provinents de la resta d'administracions, tot i que els ingressos locals es mantenen estables. Segons el titular d'Economia, els pressupostos rondaran el 5% de disminució respecte els comptes anteriors i farà necessari un reajustament de les partides.

Carles Brugarolas

L'Ajuntament no pot absorbir totes les retallades. No podem arribar a tot. El que posem d'una banda s'haurà de treure de l'altra.



Brugarolas no ha avançat les xifres finals dels comptes ja que encara s'estan treballant i ha explicat que, tot i la majoria absoluta de CiU, buscaran el consens de totes les forces polítiques.

Carles Brugarolas

La ciutat agrairia molt el consens. Hem de ser capaços d'acordar els temes essencials de ciutat.






De cara als propers exercicis, el responsable d'economia preveu que la participació de l'Estat als comptes municipals continuarà a la baixa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.