Down to Moon aconsegueix una inversió de 400.000 euros per fer nous productes


  • Comparteix:

L'empresa Down to Moon ha nascut a EsadeCreapolis

L'empresa Down to Moon ha nascut a EsadeCreapolis

L'empresa Down to Moon Games, amb seu a Sant Cugat, rep una inversió de 400.000 euros per preparar nous productes. L'última empresa guardonada amb el Premi Cambra 2011 es dedica a la creació de vídeojocs i aplicacions per a smartphones i tauletes. Un membre de la xarxa d'inversos privats Keiretsu Forum n'ha invertit 200.000, i els restants 200.000 euros han anat a càrrec d'un préstec participatiu d'Enisa.

L'empresa, que formava part del grup EsadeCreapolis i té seu legal a Sant Cugat, té només dos anys de trajectòria i ja ha rebut una inversió de 400.000 euros. Un dels inversors, membre de Keiretsu Forum, s'ha quedat el 20% del capital de l'empresa per la seva inversió de 200.000 euros. La resta del capital queda en mans dels tres fundadors: Antonio Rabanera, Rosario Basilotta i Amadeu Martínez.

El tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, ha mostrat la seva satisfacció amb aquesta notícia en una entrevista a Cugat.cat.

Carles Brugarolas

És una molt bona notícia que una empresa nascuda a EsadeCreapolis hagi aconseguir captar 400.000 euros d'inversió.


Down to Moon Games treballa principalment amb aplicacions de realitat augmentada, programes que permeten crear els moviments d'objectes plans després de captar-los amb la càmera dels dispositius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.