Balanç positiu de l'Ajuntament per la venda de la planta de Sharp a Nortia


Temes relacionats

Sharp traspassa aquest dijous les seves instal·lacions de Sant Cugat a Cirsa (14/set/11)


  • Comparteix:

Brugarolas en imatge d'arxiu

Brugarolas en imatge d'arxiu

El tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas, ha destacat la responsabilitat de tots els actors implicats en l'acord de venda de la planta santcugatenca de Sharp a l'empresa Nortia, filial de Cirsa. Brugarolas s'ha felicitat perquè l'acord hagi salvat dues terceres parts de la plantilla i ha recordat que el Servei d'Ocupació Municipal (SOM) treballarà en col·laboració amb la patronal CECOT per recol·locar les 87 persones afectades per l'ERO.

En declaracions a Cugat.cat, Brugarolas s'ha felicitat pel fet que s'hagi pogut solucionar el futur immediat de part de la plantilla tot i lamentar els acomiadaments.

Carles Brugarolas

Dins d'aquest marc negatiu s'ha de valorar la part positiva que és que se salvin molts del llocs de treball.



L'acord, que s'ha tancat aquest dijous, preveu traspassar els actius industrials i un centenar de treballadors de Sharp al negoci de màquines recreatives de Cirsa.

Un altre centenar de treballadors seguirà treballant a Sharp i uns altres 87 són els afectats per l'ERO. Brugarolas ha remarcat que el SOM, en col·laboració amb la Cecot, està treballant amb un pla de recol·locació d'aquests 87 treballadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.