Un seminari ensenyarà a les empreses com trobar contactes comercials a través d'internet


  • Comparteix:

El seminari es farà dimarts vinent

El seminari es farà dimarts vinent

L'Ajuntament organitzarà dimarts de la setmana vinent un nou curs de formació empresarial destinat a treballadors de departaments de màrqueting i responsables de projectes d'internet a les empreses. L'objectiu de la sessió és mostrar quines són les principals estratègies publicitàries per aconseguir contactes comercials a àmbit internacional. El seminari, que es farà a la Casa Aymat, començarà a dos quarts de deu del matí i s'allargarà fins a dos quarts de dues del migdia.

'Com aconseguir més de 100 comercials a nivell internacional a través d'Internet' vol ensenyar com promocionar-se en cercadors d'internet, webs 2.0, directoris, anuaris i correus electrònics de màrqueting. La formació anirà a càrrec del consultor de l'empresa Think About Export Víctor de Francisco.

Per assistir-hi, cal inscriure's trucant al 010 o enviant un correu electrònic a mariateixidor@santcugat.cat. El seminari està subvencionat al 100% per la Diputació de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.