La residència Cugat Natura amplia capital per acabar la seva construcció


Temes relacionats

El complex Residencial Cugat Natura serà una realitat a finals del 2011 ( 4/feb/10)


  • Comparteix:

Aspecte de la futura residencia santcugatenca / font: FIATC

Aspecte de la futura residencia santcugatenca / font: FIATC

El complex Residencial Cugat Natura, ubicat al carrer Chopin, ha rebut una injecció de tres milions i mig d'euros per continuar els treballs de construcció. La residència per a gent gran és propietat d'Inverfiatc, societat del grup Fiatc, i va començar les obres a principis de 2010. Un cop acabada, constarà de 17.600 metres quadrats, distribuïts en dos edificis i amb un total de 86 habitacions i 32 apartaments amb serveis complementaris.

Aquesta inversió s'ha fet a través d'una ampliació de capital d'Inverfiatc de 3'5 milions d'euros, que s'han destinat directament a la nova residència. La previsió per a la finalització dels treballs era, en iniciar-se l'obra, per a finals de 2011.

El nou complex oferirà algunes places concertades i 15 places de dia. Els allotjaments estan equipats amb cuina pròpia, servei de bugaderia, neteja, perruqueria i farmàcia, a banda de diversos serveis de lleure com un gimnàs de rehabilitació, una sala de fisioteràpia i una sala d'animació sociocultural.

Residencial Cugat Natura donarà feina a gairebé un centenar de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.