Diverses empreses busquen idees entre els alumnes d'Esade a través de l'Innovation Quest 2011


  • Comparteix:

80 alumnes d'escoles de negocis d'arreu del món han competit aquest dilluns a l'Innovation Quest 2011, que s'ha celebrat a les instal·lacions d'EsadeCreapolis. Els participants han presentat les seves idees de negoci als reptes empresarials proposats per companyies com Seat, Banc Sabadell i Gallina Blanca, entre d'altres. Les diferents empreses s'han fet seves les millors idees resultants de les vuit hores que s'ha allargat la competició.

L'Innovation Quest 2011 va començar divendres de la setmana passada amb ponències d'innovadors que han aconseguit tirar endavant el seu projecte empresarial. Durant el cap de setmana els participants han desenvolupat diverses activitats per crear sinergies i complicitats entre ells. A partir d'aquí, s'han dividit en diversos grups per treballar durant aquest dilluns en les idees que han presentat a les empreses.

La iniciativa està organitzada per un grup d'estudiants d'Esade i membres de l'empresa junior e-joventut. Sílvia Closa és una de les organitzadores de l'esdeveniment.

Sílvia Closa

Les empreses plantegen un cas real perquè els estudiants aportin les seves idees.


Diverses empreses han estat convidades a plantejar els reptes als estudiants. El responsable de les relacions entre Seat i les universitats, Antoni Freixa, destaca la importància d'aquesta proposta.

Ramon Domènech

És important que les empreses evolucionin conjuntament amb les universitats. Esade això ho té molt clar.




Què fer després de l'èxit de la campanya publicitària de Banc Sabadell, quines novetats es poden aplicar al nou model del Seat Ibiza i com llançar al mercat la nova línia de menjar preparat de Gallina Blanca són alguns dels reptes que hauran de resoldre els estudiants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.