Galvany s'acomiada de la Federació de Comerciants, després de set anys al capdavant


  • Comparteix:

Els membres de la Federació de Comerciants han obsequiat Galvany en el seu comiat

Els membres de la Federació de Comerciants han obsequiat Galvany en el seu comiat

El president de la Federació d'Associacions de Comerciants, Josep Lluís Galvany, ha anunciat que deixa el seu càrrec al capdavant de l'entitat després de set anys. Ho ha fet públic aquest dimecres davant els comerciants santcugatencs, durant la segona edició dels 'Diàlegs de Comerç', on ha reconegut estar molt satisfet de la feina feta durant aquest temps. El nou president serà elegit l'últim dijous d'octubre i les candidatures es poden presentar fins al segon dimarts d'aquest mes.

Galvany ha triat aquest moment aprofitant la proximitat de les eleccions de la federació, amb la voluntat que la nova junta es configuri amb gent nova que aporti nous aires al teixit comercial santcugatenc. El fins ara president, a l'espera que presenti oficialment la seva dimissió, ha assegurat que marxa content i agraït per la feina feta i satisfet per la implicació de tots els comerciants de la ciutat.

Josep Lluís Galvany

Fa set anys que estic al capdavant de la federació i crec que ha arribat el moment de fer un canvi perquè entri gent nova.


El que ha estat durant set anys al capdavant de la Federació d'Associacions de Comerciants marxa amb la seguretat que la presidència quedarà en bones mans. A hores d'ara només hi ha la candidatura de Maite Pérez, propietària de la perruqueria Memfis, que ja ha format part de la junta de l'entitat. No obstant això, fins al segon dimarts d'octubre es poden presentar altres candidatures.

Galvany ha anunciat que s'acomiadava del càrrec durant la segona edició dels 'Diàlegs de Comerç', que s'ha dut a terme aquest dimecres al Sant Cugat Hotel&Restaurante, davant dels comerciants santcugatencs i amb la presència del director general de Comerç de la Generalitat, Josep Maria Recasens, i altres personalitats polítiques de la ciutat.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat la tasca feta durant els set anys que Galvany ha presidit la federació i s'ha mostrat confiada que amb la nova presidència que sorgeixi de les eleccions de l'últim dijous d'octubre es continuarà treballant per millorar el comerç urbà de la ciutat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.