Pimec, primera entitat a sumar-se a la Xarxa d'Assessors Financers


  • Comparteix:

Pimec Vallès Sud

Pimec Vallès Sud

Pimec, amb delegació a la ciutat, ha signat aquest dijous un conveni de col·laboració amb la Xarxa d'Assessors Financers impulsada pel departament d'Empresa i Ocupació, que pretén facilitar la cerca de finançament a les pimes. La patronal és la primera entitat que s'adhereix oficialment a la xarxa, però aquesta té com a objectiu arribar a 1.500 pimes fins a finals d'any.

El director general d'Indústria, Joan Sureda, i el secretari general de Pimec, Antoni Cañete, han signat l'acord aquest dijous. Cañete ha destacat que les pimes i els autònoms tenen un accés molt restringit al finançament bancari i, per això, considera que l'empresari necessita l'ajuda i el consell d'un expert.

El secretari general de la patronal considera que la signatura esdevé un pacte per fer front comú en favor del teixit productiu i ha recordat que la restricció de crèdit és la principal causa de tancament de les empreses. També ha destacat que Pimec és un soci 'excel·lent' per aquest projecte, ja que la seva xarxa de consultors financers ja ha ajudat a més de 4.000 pimes.

Les activitats d'assessorament i consultoria de la xarxa aniran a càrrec de Pimec i constaran de dues fases. Una primera d'elaboració de diagnosi de la situació econòmica i financera, i una segona, on l'assessor definirà l'estratègia adequada per aconseguir finançament i acompanyarà les pimes a les entitats financeres per participar activament en el procés de negociació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.