La farmacèutica Grifols premia la investigació en el camp de l'hemostàsia


Temes relacionats

Grifols invertirà 700 milions d'euros fins al 2015 (18/oct/11)

Grifols potencia al Japó la divisió de diagnòstic gràcies a un acord amb Kainos (26/set/11)

Grifols incrementa la seva facturació un 30% durant el primer semestre de l'any (24/ago/11)

Llum verda a una nova patent de Grifols (22/jul/11)


  • Comparteix:

Grífosl ha celebrat la 4a entrega dels Premis Martín Villar

Grífosl ha celebrat la 4a entrega dels Premis Martín Villar

La multinacional Grifols, amb seu a Sant Cugat, ha atorgat aquest dimarts els Premis Martín Villar d'Investigació sobre Hemostàsia, capacitat que té l'organisme perquè la sang líquida es quedi als vasos sanguinis. El primer premi, dotat amb 25.000 euros, s'ha entregat al doctor Bernd Engelmann, per la seva recerca pel tractament de malalties que poden desenvolupar complicacions cardiovasculars, com l'infart de miocardi. Aquesta és la 4a edició d'aquest guardons que reconeixen la labor de tres investigadors en el camp de l'hemostàsia.

El segon premi s'ha entregat al doctor Jonathan Finn per una quantitat de 10.000 euros. En paral·lel, el tercer premi, dotat amb 5.000 euros ha recaigut a les mans del doctor Renhard Schneppenheim.

La directora Científica de Grífols, Eva Bastida, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que s'ha escollit la disciplina de l'hemostàsia perquè aquesta està relacionada amb la companyia, ja que molts dels seus productes estan dirigits a aquest àmbit. Bastida subratlla l'objectiu dels guardons.

Eva Bastida

L'objectiu és donar més rellevància al món de l'hemostàsia.



L'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha assistit a l'entrega de premis, ha valorat que empreses com Grífols ubiquin la seva seu a Sant Cugat, ja que la innovació i la recerca són el futur de Catalunya. A més, ha afegit que la nostra ciutat ja és un referent en l'àmbit de la indústria farmacèutica.

Mercè Conesa

El 70% de les empreses farmacèutiques estan ubicades a aquesta zona. Sant Cugat és un referent.





La farmacèutica Grífols concedeix aquests guardons des del 2007 per reconèixer la feina portada a terme per investigadors i científics en l'àmbit dels trastorns de la coagulació sanguínia. A més, la multinacional fa un homenatge al doctor valencià José Martín Villar, el qual ha dedicat part de la seva carrera a l'hematologia. Més d'un centenar de persones han assistit a l'acte d'entrega dels guardons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.