Sant Cugat és la ciutat amb l'habitatge més car de Catalunya


  • Comparteix:

Sant Cugat continua encapçalant el rànquing a Catalunya

Sant Cugat continua encapçalant el rànquing a Catalunya

Sant Cugat torna a ser el municipi català de més de 25.000 ciutadans amb l'habitatge més car, segons dades del ministeri de Foment espanyol. El cost del metre quadrat a la ciutat se situa en 3.339 euros, gairebé 90 euros menys que a mitjans d'estiu. Barcelona i Sant Joan Despí es mantenen en la segona i tercera posició dins aquesta estadística, referent al tercer trimestre de l'any.

Tot i que el preu del metre quadrat de la vivenda a Sant Cugat ha baixat un 2'5% respecte al segon trimestre de l'any, la nostra localitat continua sent el municipi de més de 25.000 habitants amb els pisos més cars. Les xifres del segon trimestre de l'any donaven a la ciutat un preu de 3.427 euros per metre quadrat, preu que en el tercer trimestre ha baixat als 3.339 euros.

Després de Sant Cugat, les ciutats de més de 25.000 habitants amb els habitatges més cars són Barcelona, amb 2.991 euros, i Sant Joan Despí, amb 2.943 euros. Les dues localitats repeteixen, juntament amb Sant Cugat, en el rànquing de les ciutats més costoses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.