Sant Cugat aposta de nou pels joves emprenedors del concurs Yuzz


  • Comparteix:

Moment de la roda de premsa d'aquest dimarts.

Moment de la roda de premsa d'aquest dimarts.

L'edició d'enguany del concurs Yuzz per a joves emprenedors espera captar fins a 400 joves de 20 ciutats diferents. La fundació Banesto, responsable de la iniciativa, ha renovat amb l'Ajuntament el conveni de col·laboració per repetir l'experiència santcugatenca i explotar les possibilitats acadèmiques i empresarials del nostre municipi.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, el director general de la Fundació Banesto, Francesc Fajula, i el tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, han formalitzat aquest dimarts la signatura d'aquest conveni. Durant els parlaments, Mercè Conesa ha volgut accentuar que Sant Cugat és una ciutat molt jove i per això cal donar eines al jovent.

Mercè Conesa

Som una ciutat amb molta gent jove i els hi hem de donar oportunitats, ja que són el nostre futur.



El director general de la Fundació Banesto, Francesc Fajula, ha explicat que l'entorn de la ciutat és molt atractiu per al món emprenedor.

Francesc Fajula

Hi ha un entorn molt propici per al programa Yuzz, que afavoreix que hi hagi gent amb moltes inquietuds.




A l'acte també hi han assistit alguns dels participants santcugatencs de l'edició anterior que han explicat la seva experiència. Entre ells hi havia els últims guanyadors, Àlex Jiménez i Jon Marín, amb el projecte Nutcreatives.

Els interessats d'entre 18 i 30 anys poden inscriure's fins el diumenge de la setmana vinent. Els finalistes competiran a àmbit estatal i tindran l'oportunitat de passar una temporada a Silicon Valley, als Estats Units. A més, el primer finalista rebrà un premi de 30.000 euros, el segon de 20.000 euros i el tercer de 10.000 euros, per tal que puguin tirar endavant els seus projectes dins el món empresarial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.