El govern espanyol premia el doctorat de 'management' d'Esade a Sant Cugat


  • Comparteix:

El doctorat del campus santcugatenc ha recollit altres premis en aquest àmbit

El doctorat del campus santcugatenc ha recollit altres premis en aquest àmbit

El ministeri d'Educació espanyol ha premiat el doctorat de 'management' que s'imparteix al campus d'Esade a Sant Cugat amb la Menció cap a l'Excel·lència, per ser un dels millors programes en aquest àmbit que s'ensenyen a l'Estat espanyol. Amb aquest reconeixement, el ministeri espanyol ha subratllat l'eficiència en la direcció de tesis, la internacionalització de la recerca i la participació de professors visitants.

El doctorat de 'management' d'empreses del campus d'Esade a Sant Cugat ja havia rebut el 2008 el segell de qualitat en estudis de doctorat que atorga el mateix ministeri d'Educació. El programa, que té una durada de tres anys, requereix que prèviament s'hagi cursat el màster de recerca.

El ministeri espanyol ha atorgat la Menció cap a l'Excel·lència al doctorat d'Esade Sant Cugat per l'eficiència en la direcció de tesis, la internacionalització de la recerca i la participació de professors visitants. La distinció també té en compte el nombre i qualitat de les publicacions que es deriven de les tesis dels estudiants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.