Els sindicats de Mútua Terrassa ajornen la votació del referèndum previst per divendres


Temes relacionats

Mútua i treballadors negocien la suavització de l'ERO, que entrarà en vigor l'1 de novembre (19/oct/11)


  • Comparteix:

Sindicats i direcció es tornaran a reunir

Sindicats i direcció es tornaran a reunir

Els sindicats de Mútua Terrassa han ajornat el referèndum on els treballadors s'havien de pronunciar sobre la possibilitat de noves converses amb la direcció de la companyia per suavitzar l'aplicació de l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO). La consulta, programada per aquest divendres, queda a l'espera d'una trobada entre sindicats i direcció per conèixer fins on està disposada a arribar l'entitat gestora del dos Centres d'Atenció Primària (CAP) de la ciutat. Es preveu que aquesta reunió se celebri aquesta setmana.

Aquesta setmana, la direcció de l'operador sanitari ha obert la porta a establir noves converses per buscar una suavització en l'aplicació de l'ERO. Arran de l'oferta, els sindicats havien convocat un referèndum en cadascun dels centres gestionats per l'empresa egarenca perquè els treballadors ratifiquessin o no aquesta possibilitat.

El delegat de CCOO a Mútua Terrassa, Joan Carles Delgado, ha explicat a Cugat.cat els motius de l'ajornament.

Joan Carles Delgado

Hem fet l'ajornament per evitar confusions entre els treballadors. Era el millor que podíem fer.


A la nostra ciutat, l'ERO afectarà 34 dels 132 treballadors del Centre d'Atenció Primaria (CAP) Sant Cugat. Al CAP Valldoreix, l'aprovació d'aquest expedient suposarà la reducció de la jornada laboral de 40 empleats d'un total de 60. Els professionals, sobretot els treballadors d'infermeria, veuran reduïda la seva dedicació entre un 15 i un 20%, segons fonts del sindicat CCOO.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.