Empresaris europeus es reuneixen a EsadeCreapolis per parlar de finançament empresarial


  • Comparteix:

La trobada ha tingut lloc a EsadeCreapolis

La trobada ha tingut lloc a EsadeCreapolis

Prop d'un centenar de directors executius provinents de països europeus s'han reunit durant quatre dies a EsadeCreapolis per debatre sobre les dificultats de finançament de les empreses i l'obtenció de capital risc. La trobada, que ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament, ha estat organitzada per CEO Collaborative Forum.

Els directors que han participat a la trobada representen empreses especialitzades en oferir finançament en àrees de negoci d'internet, telecomunicacions i biotecnologia. El tinent d'alcalde d'Empresa, Carles Brugarolas, ha agraït la presència dels empresaris a la ciutat i ha destacat que Sant Cugat i el seu entorn formen una de les àrees més potents del país pel que fa a innovació, coneixement i ubicació d'empreses multinacionals. Brugarolas ha assegurat que aquesta zona té enormes potencialitats per atraure inversions i noves companyies.

La trobada, organitzada per CEO Collaborative Forum amb la col·laboració del consistori, té l'objectiu de fer sessions de treball i networking per potenciar la col·laboració entre les diferents companyies representades. La trobada s'ha celebrat en el marc de les reunions que aquest grup d'empreses celebra cada quatre mesos en diferents ciutats europees, des del passat diumenge i fins aquest dimecres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.