El consistori ofereix a aturats del SOM feina remunerada el 20-N


  • Comparteix:

Enguany l'Ajuntament  ofereig a aturats del SOM feina remunerada el 20-N

Enguany l'Ajuntament ofereig a aturats del SOM feina remunerada el 20-N

L'Ajuntament selecciona entre la borsa de treball del Servei d'Ocupació Municipal (SOM) 17 representants de l'administració que faran el seguiment de les eleccions generals del 20-N. La voluntat d'aquesta proposta és destinar la remuneració que es rep de la delegació del govern espanyol per aquesta tasca a persones aturades de llarga durada. Els interessats tenen temps per inscriure's fins aquest divendres.

A la borsa de treball del SOM hi ha perfils amb estudis de llicenciatura i diplomatura que fa més d'un any que estan sense feina. Aquest fet, juntament amb la situació de crisi econòmica, ha motivat la decisió de l'Ajuntament de seleccionar d'entre aquest col·lectiu a 17 persones que s'encarregaran de fer el seguiment de la jornada electoral del proper 20 de novembre.

Es tracta de 17 places de titulars i 4 de suplents, que s'encarregaran de la recollida i transmissió de les dades electorals. Les dades de participació i escrutini que recullin es faran arribar a la delegació del govern espanyol via PDA.

Els requisits per poder optar a una d'aquestes places són tenir la nacionalitat espanyola, ser major d'edat, estar en situació d'atur (acreditat per inscripció a l'Oficina de Treball), tenir una llicenciatura o diplomatura i disponibilitat per desplaçar-se pel terme municipal. És obligatòria la disponibilitat de telèfon mòbil i no es requereix experiència prèvia.

Les dietes establertes per al desenvolupament d'aquesta tasca són d'entre 125 i 150 euros, en funció del nombre de meses assignades, i ve determinada per la delegació del govern espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.