HP continuarà amb la fabricació d'ordinadors personals


  • Comparteix:

Seu de HP a Sant Cugat

Seu de HP a Sant Cugat

L'empresa Hewlett-Packard (HP), amb seu a Sant Cugat, ha anunciat que continuarà amb la fabricació d'ordinadors personals. Després d'una avaluació exhaustiva, l'entitat ha considerat que l'àrea de negoci del PC és un 'component clau per a HP', tot i plantejar-se a l'agost la seva desaparició.

HP ha considerat que la divisió d'ordinadors és un dels 'components clau' de l'empresa i que contribueix de 'forma significativa' a l'oferta de productes de la companyia i al prestigi de la marca. Així, després d'una avaluació del producte, l'entitat ha decidit mantenir la fabricació d'ordinadors, tot i que l'agost passat es va plantejar acabar amb aquest sector.

L'entitat és el primer fabricant mundial d'ordinadors personals, un negoci que actualment es troba estancat a escala mundial a causa de l'aparició constant d'altres dispositius. HP va llançar aquest any el seu tablet TouchPad, que va retirar del mercat per la manca d'acollida del públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.