El concurs d'emprenedoria Yuzz amplia termini per presentar projectes


Temes relacionats

Sant Cugat torna a participar al concurs Yuzz per a joves emprenedors (18/oct/11)

Oberta una nova convocatòria del concurs Yuzz per a joves emprenedors ( 7/oct/11)


  • Comparteix:

Àlex Jiménez i Jon Marín, de 'Nutcreatives', han participat en el concurs en edicions anteriors/ Font: nutcreatives.blogspot.com

Àlex Jiménez i Jon Marín, de 'Nutcreatives', han participat en el concurs en edicions anteriors/ Font: nutcreatives.blogspot.com

El concurs d'emprenedoria Yuzz, patrocinat per la Fundació Banesto, ha ampliat dues setmanes el termini per presentar projectes empresarials basats en les noves tecnologies. La data límit per participar al certamen, obert a emprenedors d'entre 18 i 30 anys, és el dijous de la setmana vinent. Els finalistes competiran a àmbit estatal i tindran l'oportunitat de passar una temporada a Silicon Valley, als Estats Units. També es repartirà una dotació de 60.000 euros entre els tres millors projectes de tot l'Estat espanyol.

L'anterior edició del certamen a àmbit local la va guanyar el projecte 'Nutcreatives', una iniciativa d'ecodisseny encapçalada pels santcugatencs Alejandro Jiménez i Jon Marín. Els dos emprenedors van ser uns dels 12 finalistes de Yuzz a tot l'Estat espanyol, i van tenir l'oportunitat de visitar Silicon Valley, a Califòrnia, per desenvolupar-hi les seves idees.

Entre els col·laboradors d'aquest concurs, impulsat per la Fundació Banesto, hi figuren entitats de la ciutat com els centres EsadeCreapolis, Sant Cugat Trade Center i l'associació Sant Cugat Empresarial. Els interessats d'entre 18 i 30 anys poden inscriure's a aquesta convocatòria anant al web Yuzz.org i omplint un formulari en línia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.